Uključite svoju firmu u moderan način kupovine. Privucite nove kupce kroz mrežu koja vam nudi bezbroj mogućnosti. Upoznajte se sa ProfitApp-om, jedina marketing platforma koja vam garantuje profit.

Veliki broj korisnika već je skinulo ovu aplikaciju i uživa u njenim benefitima. Ovo je ultimativni payment & loyalty sistem koji funkcioniše u sve više objekata u Srbiji i regionu, jer svako želi idealan sistem koji stalno privlači nove kupce, obezbeđuje lojalnost i pruža besprekornu analitiku na više nivoa. Pritom ne zahteva mesece rada i ogromne budžete za razvoj i održavanje.

Aplikacija sa mnoštvom gadžeta, ima brojne mogućnosti. Kreatori su želeli da njene funkcije budu atraktivne i jednostavne. Broj usluga samo raste.

ProfitApp postaje i prvi nezavisni digitalni novčanik. Vaši kupci Imaće mogućnost da povežu svoje kartice ili bankovni račun sa ProfitAppom. To će, osim keša i kartičnog, biti i treći način plaćanja, bezkontaktno putem aplikacije.

Aplikacija se razvija tako da u potpunosti odgovori i onlajn trgovini. Sa ProfitApp – svi smo u plusu. Obezbedite se na vreme i obavezno iskoristite 70% nižu cenu paketa za firme (150 i 300 evra umesto 500 i 1000 evra). Plaća se jednokratno samo jedna aplikacija bez obzira koliko imate maloprodajnih objekata. Odgledajte video, pročitajte još malo teksta pa popunite upitnik. Ja zovem vas!

Kao što Smart Phone uređaj ne služi samo za telefoniranje već ima mnoštvo drugih korisnih funkcija tako  je i ProfitApp aplikacija višenamenska.

Loyalty program

Sa aplikacijom ProfitApp dobijate svoj loyalty program koji privlači i zadržava klijente. ProfitApp je i izuzetno efikasna marketing platforma. Pravo je vreme da se uključite (po najviše zbog trenutne niže cene paketa za firme do 31. oktobra 2023).

Savremeno plaćanje

Omogućite svojim klijentima novi način kupovine. ProfitApp se već koristi kao digitalni novčanik a uskoro će se moći povezati i sa bankovnim računima korisnika. ProfitApp vam omogućava i da imate trenutnu statistiku o korisnicima, prihodu i mestu.

Novosti

Objavite svoje ponude, akcije, nove kolekcije i slično na ProfitApp novostima u okviru same aplikacije. ProfitApp novosti prate isključivo oni koji žele da kupuju, tako da će vaše poruke imati odgovarajuću publiku.

ShopApp

Postanite deo ShopApp mreže koja omogućava svojim članovima da online prodaju i nude svoje proizvode i usluge. Potrošači, vlasnici ProfitApp aplikacije, direktno u aplikaciji biraju proizvode i plaćaju stanjem sa računa. ShopApp internet prodavnica je trenutno u fazi testiranja.

Info Board

U tabeli „Partneri“, na info bordu, nalaze se sve informacije o firmama koje nude robu ili usluge preko ProfitApp-a. Informacije su grupisane po gradovima i delatnostima. Osim mogućnosti da pronađu tvoju lokaciju, korisnici će u budućnosti preko ShopApp-a kupovati vaše proizvode. Ovaj novi vid marketinga, nastao je upravo iz potrebe firmi za marketing rešenjem koje obezbeđuje što efikasniji rezultat u odnosu na uložena sredstva.

Firma prvo ostvaruje prihod prouzrokovan ProfitApp marketingom pa tek onda plaća ugovoreni procenat od tog ekstra prihoda.

ProfitApp vam omogućava potpunu kontrolu prometa. Podaci se trenutno ažuriraju (mjesto, vreme, iznos…), dostupni su vam u svakom trenutku i možete ih filtrirati po svojoj želji. ProfitApp je jedina marketing platforma koja vam garantuje profit.

Želite li da korisnici ProfitApp-a kupuju u vašim maloprodajama?

Sa ProfitApp-om su svi u plusu!

Popunite upitnik!

Ja zovem vas!

Očekujte uskoro moj poziv!